top of page
SK%20logo%20resized_edited.png
Ce este SoulKids?

Every child is born with a promise, a promise that says: who I can be is up to me! – Vikas Malkani, creatorul programului international SoulKids

 

SoulKids este un program complex, recunoscut la nivel international, care ofera copilului un set complet de lectii esentiale de viata si il ajuta sa-si dezvolte abilitatile pentru a trai fericit si a avea succes.

SoulKids Program

Awarded ‘Best in Class’ by Harper’s Bazaar
Awarded ‘Licensor of the Year’ by FLA Singapore
Awarded ‘Best Life Skills Education Program’ by Parent’s World Magazine

 

SoulKids a fost creat de Vikas Malkani, autor de bestsellere, coach si mentor de dezvoltare personala recunoscut la nivel international. Vikas a inspirat nenumarati adulti sa descopere ce este mai bun in ei si sa-si traiasca viata la potential maxim.

Lucrand cu adultii si provocarile lor, Vikas si-a dat seama ca multe dintre problemele de la varsta maturitatii isi au originea in copilarie. A luat astfel decizia de a dezvolta un program pentru copii care sa-i ajute sa-si dezvolte increderea, sa aiba o minte deschisa, sa gandeasca pozitiv si sa exploreze cu curaj posibilitatile vietii.

SoulKids a fost creat in 2003 si de atunci a fost extins in numeroase scoli si la nivel international. Mai multe detalii puteti gasi pe www.soulkids.org.

SoulKids este un program experiential dedicat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani. Ii invata pe copii lectiile esentiale de viata pentru a fi fericiti si a avea succes si ii ajuta sa-si schimbe perspectiva asupra vietii intr-un timp foarte scurt. Programul este unic si merge in profunzime, privind copilul ca pe un intreg, imbinand armonios ceea ce se intampla in minte, in suflet cu ceea ce facem si ce spunem (trupul).

Prin intermediul unor tehnici specifice de invatare accelerata (povesti, imagini, exercitii, jocuri de rol sau in echipa), copiii devin mai conștienți de modul în care funcționează mintea lor si iși dezvoltă abilități precum stima de sine, incredere, leadership, creativitate, comunicare si lucru in echipa, perseverenta, gandire pozitivă.

Sesiunile se desfășoară în grup sau individual, copiii avand sansa de a se cunoaste mai bine pe ei insisi sau de a face cunostinta cu alti copii de varste diferite si a invata impreuna sa lucreze in echipa, sa inteleaga cum sa conduca echipe sau cum sa urmeze un lider (nu toti copiii doresc sa devina lideri). Cel mai important, invata sa interactioneze cu copii care nu sunt ca ei.

Scopul principal al sesiunilor SoulKids este de a creste increderea in sine si de a extinde sistemele de gandire si credinta ale copiilor. Este un program supra-academic, complementar scolii, folosind metode care depasesc cadrul traditional al sistemului de invatamant.  SoulKids ii invata si ii antreneaza pe copii sa-si foloseasca abilitățile esențiale de viață pentru fericire și succes.

SoulKids a fost implementat in Singapore in 2004 de SoulCentre Pte Ltd, creat de Vikas Malkani si Sally Forrest. Astazi SoulKids este programul numarul 1 in lume pentru dezvoltarea abilitatilor esentiale pentru viata. Continutul si formatul programului este actualizat permanent, imbunatatit si adaptat pentru a raspunde eficient unei lumi in continua schimbare.

SoulKids e recunoscut ca “brand of excellence in life-skills education for children”. SoulKids ii invata pe copii cea mai importanta abilitate dintre toate: cum sa-ti creezi cu incredere si curaj o viață fericita si de succes.

SoulKids schimba vieti. Poate schimba si viata copilului tau!

Fondatorii programului

Vikas Malkani,  recunoscut la nivel international ca “The World's #1 Wisdom & Wealth Coach', denumit si „Steve Jobs al intelepciunii”, este TEDx Speaker, scriitor bestseller si coach pentru persoane fizice și companii. Vikas a antrenat oameni de afaceri faimosi in lume, antreprenori premiați, celebrități de la Hollywood, membri ai familiilor regale pe care i-a consiliat in a-și dezvolta viața si afacerile, cu efort minim pentru a obține rezultate maxime (secretul intelepciunii in viziunea lui Vikas).

Vikas a antrenat reprezentanti din companii de renume precum Rolls Royce, Proctor & Gamble, Siemens, Nike, Ogilvy & Mather, Global Brand Forum, HSL Constructor, HCL Technologies, Grupul Amicorp, Imperium Solutions, Anglo American Mining, YPO, ASTRO Malaysia, YEO, Airtel, Avon Cosmetics și multe altele.

 

Pentru mai multe detalii cititi si pe https://www.soulkids.org/founders-details.

 

 

Vikas.png
Sally.jpg

Sally Forrest este antreprenor de succes, formata ca medic farmacist in Marea Britanie, cu experienta extinsa in afaceri si leadership la nivel international. A renuntat la cariera corporativă și s-a dedicat pasiunii sale de a-i ajuta pe ceilalti in a gasi echilibrul fizic, mental si emotional. A contribuit la deschiderea unui orfelinat în Tailanda, apoi a creat impreuna cu Vikas Malkani SoulCentre si SoulKids.

Sally este, de asemenea, vorbitor global TEDx si autor de best-seller. Sally crede cu tarie ca succesul trebuie impartasit. Continua sa sprijine cu pasiune cauzele copiilor si ale ONG-urilor, oferind sprijin si leadership inspirational.

Mai multe detalii regasiti pe https://www.soulkids.org/founders-details.

 

 

Vikas coaching.png
bottom of page