top of page

Nou!
Modul de 6 sesiuni de coaching
SUNT FURIOS! CE FAC?

Vârsta: 9-12 ani

Sesiuni: 6 sesiuni săptămânale

 

Furia este o emoție naturală și normală pe care o resimțim cu toții, inclusiv noi adulții, dar care scăpată de sub control poate face mult rău. În primul rând, ne poate răni pe noi, apoi pe cei din jur.

Furia are multe cauze și se poate manifesta în diferite moduri. Din păcate, noi nu ne naștem cu abilități de gestionare a furiei, ele pot fi deprinse în timp dacă avem modele sau exemple puternice lângă noi (părinți, prieteni, profesori, mentori etc.). De cele mai multe ori, pentru copii este însă dificil să înțeleagă furia și să o gestioneze, fără un ajutor ghidat.

Am dezvoltat astfel un modul de 5 sesiuni pentru a-i ajuta pe copiii între 9-12 ani să-și dezvolte capacitatea de a gestiona furia.

Sunt furios.png

SESIUNI INDIVIDUALE DE COACHING

Fiecare copil este unic si se naste cu un potential imens. In cadrul sesiunilor individuale ajutam copilul sa se descopere si sa-si dezvolte calitatile innascute. De asemenea, prin povesti si activitati specifice, copilul invata sa inteleaga conexiunea directa intre ceea ce gandeste, ce simte si ce face sau spune. Invata cum sa fie mai increzator si sa se indrepte spre succes, urmandu-si visurile, prin gandire pozitiva, atitudine deschisa si comportament perseverent.

Sesiunile individuale se desfasoara saptamanal si sunt adaptate nevoilor de dezvoltare personala, emotionala si sociala specifice fiecarui copil.  O sesiune dureaza intre 60-90 minute fata in fata sau 50-60 de minute online, in functie de disponibilitatea copilului.

ACUM DOAR ONLINE!

Rezerva o sesiune individuala

Programul SEL
Deschide-ti aripile!

Împreună cu colega mea, Dana Ilieș, am dezvoltat un program unic în România de autocunoaștere pentru copiii între 8-12 ani, care oferă o experiență completă copilului, ajutându-l să se înțeleagă și să se dezvolte din interior.

În călătoria noastră, ne propunem să explorăm,  împreună cu copiii,  cei 3 A: Autocunoaștere, Autodisciplina, Autocontrol.

Programul va avea un impact major asupra stării lor de bine – emoționale, sociale, fizice și mentale, creându-le obiceiuri bune de urmat în viața de zi cu zi. Vor fi motivați să facă singuri alegeri și să continue să învețe lucruri noi. Nu în ultimul rând, programul va avea un rol esențial în a-i ajuta pe copii să-și construiască o viață frumoasă, fericită, sănătoasă, să mențină o atitudine dechisă și perseverentă în tot ce-și propun să realizeze, să-și gestioneze emoțiile constructiv și să-și dezvolte încrederea în sine și perspectiva pozitivă asupra vieții.

 

Cred că fiecare copil din România ar trebui să beneficieze de o astfel experiență care schimbă vieți!

KV SEL 1 small_edited_edited_edited.jpg
Ateliere de grup

SESIUNI INDIVIDUALE DE COACHING

Sesiunile individuale se desfasoara saptamanal si sunt adaptate nevoilor de dezvoltare personala, emotionala si sociala specifice fiecarui copil.  O sesiune dureaza intre 60-90 minute fata in fata sau 50-60 de minute online, in functie de disponibilitatea copilului.

ATELIERE DE GRUP

Programele noastre sunt concepute pentru a le oferi copiilor abilitățile necesare pentru a-și crea o viata fericita și de succes. Atelierele de grup cuprind maxim 8 copii, se desfasoara saptamanal si sunt orientate pe teme prestabilite cu jocuri si povesti distractive, copiii avand sansa de a se cunoaste mai bine si de a interactiona cu alti copii care nu sunt ca ei. 

În cadrul sesiunilor noastre de grup, încurajăm copiii să aprecieze diferentele intre ei si sa vada punctele forte ale altora. Invata sa  devina mai confortabili fiind ei insisi. Invata sa creada in ei insisi si sa fie cea mai buna varianta a lor. Copiii invata multe alte abilitatii valoroase de viata intr-un mediu distractiv, pozitiv si antrenant.

Ei pleaca mereu fericiti, incantați, pozitivi si asteapta cu nerabdare sa revina de fiecare data.

 

 

EU POT! EU SUNT ASA CUM IMI DORESC!

Copiii intre 6-12 ani vor invata cat de speciali sunt si isi vor descoperi calitatile in cadrul a 6 sesiuni de dezvoltare personala SoulKids (grup de maxim 3 copii), care imbina metodele de invatare accelerata cu povestile si activitatile distractive.

 1. SUNT UNIC SI SPECIAL!
 2. SUNT POZITIV!
 3. SUNT DESCHIS!
 4. SUNT CREATIV!
 5. SUNT PERSEVERENT!
 6. SUNT RECUNOSCATOR!

 

Stima de sine este baza fundamentala pe care construim la SoulKids.

Pornim de la conceptul ca “modul in care le vorbim copiilor devine vocea lor interioara” (Peggy O’Mara). Aceasta voce interioara creeaza fundamentul increderii in sine. Copiii se nasc cu incredere in sine, dar aceasta poate fi influentata in timp de mai multi factori, mai ales de modul in care le vorbim si ii incurajam.

Un copil cu o incredere in sine ridicata va avea o stima de sine ridicata.

Un copil cu o stima de sine ridicata:

 • Va avea o minte deschisa si va incerca lucruri noi.

 • Va fi perseverent si rezilient, va accepta usor provocarile si nu va renunta cand va intampina dificultati.

 • Va fi creativ si va gasi singur solutii la problemele cu care se confrunta.

 • Isi va face usor prieteni.

 • Va fi empatic si recunoscator.

 • Va colabora cu usurinta.

 • Isi va urma pasiunile si visurile.

 • Va fi un copil fericit.

 

Copiii se nasc cu un potential imens. Modul in care lucram la sesiunile SoulKids cu copiii ii ajuta pe acestia, dar si pe parinti, sa patrunda in interiorul lor si sa scoata la iveala ce e mai bun; sa-si formeze o voce interioara puternica si sa creada cu tarie in potentialul lor.

Copiii invata sa se cunoasca pe ei insisi, sa-si descopere calitatile si sa le dezvolte. Copiii invata ca isi pot construi singuri drumul in viata. Copiii SoulKids invata cum sa fie fericiti, prin cunoasterea in profunzime a calitatilor, dar si a dorintelor si a visurilor lor. Copiii SoulKids invata cum sa se indrepte spre succes, urmandu-si visurile, prin gandire pozitiva, atitudine deschisa si comportament perseverent.

Iar totul se intampla prin povesti iscusite, discutii, tehnici si metode moderne de invatare rapida, simple, eficiente, dar si distractive pentru copii.

Orice copil poate face ce isi doreste cu potentialul lui. Orice copil merita aceasta sansa!

21 DE CALITATI PENTRU SECOLUL 21!

Copiii intre 6-12 ani au ocazia sa experimenteze un program unic, cu scopul de a invata cea mai importanta abilitate dintre toate: cum sa-ti creezi cu incredere si curaj o viață fericita si de succes. Copiii au sansa de a se cunoaste mai bine pe ei insisi si de a face cunostinta cu alti copii de varste diferite si a invata impreuna sa lucreze in echipa. Cel mai important, invata sa interactioneze cu copii care nu sunt ca ei.

Copiii invata si sunt antrenati sa-si foloseasca abilitățile esențiale de viață pentru fericire și succes. Copiii vor pleca cu o incredere in sine ridicata si isi vor extinde sistemele de gandire si valori.

Programul este dedicat urmatoarelor abilitati esentiale (fiecare tema include 3 sesiuni; fiecare sesiune se desfasoara saptamanal, in grup de maxim 3 copii, pe durata a 60 de minute):  

Incredere in sine
Autocunoastere
 Perseverenta
Minte deschisa
Gandire pozitiva
 Empatie
Autodisciplina
Autocontrol
Mindfulness
Succes
Viziune
 Rezilienta
 Creativitate
 Spirit de echipa
Comunicare   
Colaborare
 Fericire
 Curiozitate
Leadership
 Determinare
Atentie

 

Programele Copii Cu-minti Deschise asigura excelenta in dezvoltarea abilitatilor esentiale pentru viata. Continutul si formatul programului este actualizat permanent, imbunatatit si adaptat pentru a raspunde eficient unei lumi in continua schimbare.

Atelierele Copii Cu-minti Deschise schimba vieti. Pot schimba si viata copilului tau!

Abilitati esentiale
 • PACHET GOLD ONLINE

  450RON
  6 sesiuni coaching de GRUP ONLINE
  Valabil 2 luni
  • Recomandat pentru o evaluare complexa
  • Pachet avantajos
  • Feedback coach dupa fiecare sesiune
  • Plan de actiune propus
 • PACHET GOLD INDIV

  700RON
  6 sesiuni INDIVIDUALE ONLINE. Evaluare complexa
  Valabil 2 luni
  • Pachet avantajos
  • Feedback coach dupa fiecare sesiune
  • Acces newsletter
  • Coaching 30 minute cu parintele
 • PACHET SILVER ONLINE

  225RON
  3 sesiuni coaching de GRUP ONLINE
  Valabil o lună
  • Recomandat pentru evaluare initiala
  • Feedback coach dupa fiecare sesiune
  • Plan de actiune propus
 • PACHET SILVER INDIV

  350RON
  3 sesiuni INDIVIDUALE ONLINE. Evaluare initiala
  Valabil o lună
  • Pachet economic
  • Feedback coach
  • Acces newsletter
 • SESIUNE DE GRUP

  80RON
  1 sesiune coaching de GRUP ONLINE
  Valabil timp de 4 săptămâni
  • Sesiune de explorare si dezvoltare pe tema aleasa
  • Feedback coach dupa sesiune
  • Plan de actiune
 • SESIUNE INDIVIDUALA

  125RON
  1 sesiune coaching INDIVIDUAL ONLINE
  Valabil timp de 4 săptămâni
  • Sesiune de explorare si dezvoltare pe tema aleasa
  • Feedback coach
  • Plan de actiune
bottom of page