top of page

Perseverenta

Perseverența înseamnă să găsești soluții la dificultățile pe care le întâmpini, să înveți din greșeli, să-ti stabilești obiective însoțite de acțiuni inteligente si susținute, îndreptate în aceeași direcție și să încerci până reușești, chiar dacă e nevoie să schimbi strategia.

Copiii învață lecții de viață importante, precum:

  • Dacă îți dorești să fii bun la ceva, trebuie întâi să identifici acel lucru și apoi să-ți concentrezi toate eforturile pentru a realiza ce-ți dorești.

  • Nu este suficient să fii harnic și să muncești din greu, este nevoie să muncești inteligent, să-ți faci un plan isteț si să te ții de el.

  • Cu pași mici, dar constanți în aceeași direcție, poți face ce ți-ai propus, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

  • Când întâmpini dificultăți, nu abandonezi, ci cauți soluții, îți faci un plan, iar dacă lucrurile nu merg așa cum trebuie, schimbi planul și strategia.

  • Orice problemă avem, există întotdeauna o soluție; orice provocare poate fi transformată în oportunitate.

  • Dacă ești perseverent și ceri ajutor, ceilalți te vor sprijini.

  • Perseverenta presupune pasiune, muncă, răbdare, creativitate, încredere in sine, iat toate acestea imbinate dau întotdeauna rezultate.

 

Totul se întâmplă prin povești iscusite, discuții, tehnici și metode moderne de învățare rapidă, simple, eficiente, dar și distractive pentru copii.

 

Planifică 3 sau 6 ore de coaching pentru perseverență și copilul tău va înțelege să depășească dificultățile, să aibă o atitudine pozitivă, să învețe și să încerce lucruri noi, să nu se teamă de greșeli și să nu renunțe la ce și-a propus.

Sesiunea de coaching se poate realiza individual sau în grupuri mici de 3 copii, astfel încât fiecare copil să beneficieze de atenția și sprijinul meu deplin, iar impactul să fie unul maxim.

​Experiența SoulKids este unică. Poate schimba viața copilului tău. Orice copil merită această șansă!

 

#perseverenta #lifecoaching #soulkids #soulkidsromania #copiicumintideschise

bottom of page