top of page
Image-place-holder.jpg

FasTracKids

FasTracKids, lider mondial în educația complementară pentru copiii între 6 luni și 8 ani, cultivă curiozitatea acestora prin cel mai complex program de educație și dezvoltare a potențialului înnăscut.

Fiecare copil se naşte cu un set unic de abilităţi şi talente, iar aceasta este perioada de maximă receptivitate, optimă pentru dezvoltarea potențalului nativ al fiecărui copil.

Dezvoltare abilitati

ftk-despre-noi-curiozitate.webp

Funcționând încă din 1998, programele noastre stimulează curiozitatea înnăscută a copilului prin Avantajele FasTrack®:

  • abilităţi de gândire critică

  • creativitate

  • comunicare

  • colaborare

  • încredere

Combinăm un curriculum atrăgător cu un mediu de lucru distractiv şi cooperativ, pentru a crea un student al secolului 21 dinamic. Scopul nostru este să-l învăţăm pe copilul dumneavoastră CUM să gândească, nu CE să gândească, pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii.

Curiozitate si invatare continua

De ce este învăţarea pe tot parcursul vieţii atât de importantă? Lumea se schimbă mult prea repede. Renumitul autor şi profesor la Universitatea Harvard, Tony Wagner, spune în cartea lui, „Decalajul Educaţional la Nivel Global”:

“Cele şapte abilităţi necesare pentru a supravieţui în secolul 21 sunt: gândirea critică şi abilitatea de a rezolva probleme; colaborarea în diverse reţele; agilitate şi adaptabilitate; iniţiativă şi spirit antreprenorial; comunicare orală şi scrisă eficientă; abilitatea de a accesa şi analiza informaţia; dezvoltarea curiozităţii şi a imaginaţiei.”

ftk-despre-noi-invatare.webp

Știați că IQ-ul copilului poate crește cu până la 25%, dacă acesta va beneficia de o stimulare intelectuală corectă în această etapă e vieții sale?

Haideți să facem cunoștință și să punem împreună bazele educaţionale care vă vor transforma copilul într-un gânditor puternic şi independent, care poate fi competitiv într-un mediu de lucru mereu în schimbare.

Mai multe detalii AICI.

bottom of page