top of page

Gândirea pozitivă

Event Gandirea pozitiva 6 sesiuni.png

Cu toții ne dorim să fim veseli și încrezători.

Ați observat cum gândurile voastre au un efect foarte mare asupra modului în care vă simțiți? Și modul în care vă simțiți are efect asupra modului în care vă purtați?

În mintea noastră se petrec multe lucruri, avem o mulțime de gânduri, unele vin și pleacă, altele rămân. Unele sunt gânduri negative, alte sunt gânduri pozitive.

Ce gânduri mă ajută mai mult? Bineînțeles, gândurile pozitive mă fac să mă simt mai încrezător, puternic, calm și fericit... ca și cum totul este posibil!

În orice situație, chiar dacă nu este una favorabilă, poți găsi ceva pozitiv.

Când ești pozitiv, vei alege să vezi partea bună a situațiilor și persoanelor din jurul tău.

Atunci când alegi să vezi partea pozitivă a lucrurilor, vei fi motivat să cauți soluții, în loc să te lași copleșit de probleme, vei obține rezultate mai bune și vei fi mai fericit.

Te-ai gândit vreodată de ce unii copii sunt copleșiți de prima dificultate, iar alții sunt foarte motivați în fața dificultății? Aceasta nu ține de dificultatea în sine, ci de filtrul prin care privesc ei dificultatea. A vedea o soluție, sau o problemă, într-o situație este o chestiune de perspectivă. Ajută-l pe copilul tău să gândească în termen de a găsi soluții, în loc să vadă probleme.

 

Sesiunile despre gândirea pozitivă îi vor ajuta pe copii să rămână motivați și să realizeze lucrurile importante din viața lor.

Modulul de 6 sesiuni despre gândirea pozitivă pe care l-am dezvoltat îi va învăța pe copii despre cum se formează gândurile și cum să le acceptăm, cum le dăm atenție, cum dezvoltăm o atitudine pozitivă și hrănim vocea pozitivă, cum ne încurajăm și transformăm gândurile negative privind partea pozitivă și cum gestionăm situații de viață dificile și ce facem cu gândurile noastre negative.

La sfârșitul modulului, copiii vor înțelege că:

  • atitudinea pozitivă îi va face să se simtă mai motivați;

  • a vedea partea bună din oameni și situații este o alegere pe care ei o pot face;

  • atunci când ei au gânduri, cuvinte și acțiuni pozitive, vor putea să influențeze pozitiv și pe cei din jurul lor.

  • a fi pozitiv nu înseamnă să ignori ce se întâmplă în jurul tău, este despre a face o alegere din a vedea partea pozitivă din orice situație întâlnești.

  • atunci când ești pozitiv, vei gândi în termen de a găsi soluții, mai degrabă decât să te plângi, atunci când întâmpini probleme.

 

Fiecare sesiune de coaching se va realiza în grupuri mici de 3-5 copii, astfel încât fiecare copil să beneficieze de atenția și sprijinul meu deplin, iar impactul să fie unul maxim.

Planifică 6 ore de coaching pentru gândirea pozitivă și copilul tău va primi toate instrumentele necesare pentru a-și dezvolta această abilitate.

 

Orice copil poate învăța să-și dezvolte gândirea pozitivă. Orice copil merită această șansă!

#gandireapozitiva #abilitatiesentialedeviata #lifecoaching #copiifericiti #copiicumintideschise

bottom of page