top of page

Mintea deschisă

Event mintea deschisa.png

O minte deschisă este o calitate esențială pentru viitorul copilului tău. Atunci când el are o minte deschisă, experiența lui de viață va fi mai bogată, el va fi flexibil și creativ.

 

Schimbarea este inevitabilă și experiența ultimilor ani ne spune că viața noastră se va schimba radical într-un ritm din ce în ce mai alert. Singura strategie câștigătoare în astfel de situație este să fim flexibili și să ne adaptăm.

 

În momente de schimbare, nu va câștiga cel mai bun, și nici cel mai puternic, va câștiga cel mai flexibil. Atunci când mentalitatea îl ajută, copilul tău va fi fericit și va avea succes, indiferent ce schimbări aduce viitorul.

 

Ajută-l pe copilul tău să înțeleagă ce înseamnă să aibă o minte deschisă.

Sesiunile de coaching despre mintea deschisa îl vor ajuta pe copilul tău:

  • Să înțeleagă că atunci când are o minte deschisă va primi mai mult de la viața lui

  • Să înțeleagă în ce situații concrete are o minte deschisă, și în ce situații concrete nu are o minte deschisă (și cum să schimbe explicația pe care și-o dă în mintea lui)

  • Să înțeleagă ce poate controla și ce nu

  • Cum să găsească soluții în loc să se plângă atunci când întâmpină dificultăți

  • Cum să vadă greșeala ca pe o lecție

  • Cum să-și depășească limitele și să încerce să facă lucruri noi și dificile

  • Cum să nu se teamă de eșec

  • Cum să privească o situație din mai multe puncte de vedere

 

Totul se întâmplă prin povești iscusite, discuții, tehnici și metode moderne de învățare rapidă, simple, eficiente, dar și distractive pentru copii.

 

Planifică 3 sau 6 ore de coaching pentru o minte deschisă și copilul tău va înțelege cum să aibă o atitudine pozitivă, să învețe și să încerce lucruri noi, să accepte ce îi oferă viața și să nu se teamă de greșeli.

Sesiunea de coaching se poate realiza individual sau în grupuri mici de 3 copii, astfel încât fiecare copil să beneficieze de atenția și sprijinul meu deplin, iar impactul să fie unul maxim.

In 3 ședințe de coaching pe această temă, copilul tău va avea toate instrumentele necesare pentru a se descoperi pe el însuși și a dezvolta o atitudine pozitivă, deschisă în viață.

 

​Orice copil poate face asta. Orice copil merită această șansă!

 

#openmind #lifecoaching #soulkids #soulkidsromania

bottom of page