top of page

8 motive importante să alegi Atelierele SoulKids


SoulKids nu este un atelier de dezvoltare personală, este o experiență care se adresează sufletului copilului mai mult decât minții. ‘Soul’ înseamnă în accepțiunea creatorului programului potențial, resursele pe care copilul le are la naștere și care rămân înăuntrul lui.

SoulKids va face diferența între ce este copilul tău acum și ceea ce poate fi.

La SoulKids nu există clasificări și nici judecată sau critică, totul este pozitiv și fiecare copil este văzut unic și special, așa cum este.

Lecțiile pe care copiii le învață la SoulKids pornesc de la principii universal valabile și sunt adevărate pentru oricine indiferent de cultură, religie sau naționalitate.

Aceste lecții sunt foarte ușor de înțeles, se pot pune în practică imediat în viața de zi cu zi a copilului și produc efecte extraordinare.


Iată ce poate face SoulKids pentru copilul tău:


1. La SoulKids copiii își vor îmbunătăți stima de sine și încrederea în sine. Vor învăța abilitățile necesare pentru a fi fericiți și a avea succes în orice își propun să realizeze.


2. Ei vor învăța cum lucrează mintea lor. Vor învăța cum să-și identifice punctele forte și să construiască pe baza lor pentru a atinge excelența.


3. Ei vor învăța să fie buni lideri, dar și să fie de ajutor și să dea ce e mai bun pentru binele echipei când au rolul de coechipieri. Vor învăța să recunoască importanța lucrului în echipă.


4. Ei vor descoperi importanța comunicării eficiente și își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare.


5. Ei vor deveni conștienți de faptul că potențialul lor este nelimitat și vor învăța să recunoască și să elimine prejudecățile care îi limitează. Vor învăța să se concentreze pe un obiectiv și să fie motivați pentru îndeplinirea acestuia.


6. Ei vor descoperi că își pot crea viața pe care și-o doresc și să-și asume responsabilitatea pentru aceasta.


7. Ei vor avea o minte deschisă și vor fi dornici să învețe de la oricine și orice ne înconjoară. Viața devine în sine un profesor, după cum învățarea și dezvoltarea personală devin un mod de viață.


8. Ei se vor distra de minune jucându-se și ascultând povești, dar în același timp vor învăța lecții esențiale pentru viitorul lor.


SoulKids este un program interactiv, dinamic și care are foarte mare impact asupra copiilor. Pentru ca fiecare copil să primească atenție personalizată, grupele vor fi de 3-5 copii.


Dăruiește copilului tău experiența SoulKids și vei vedea diferența!


Întreabă-mă cum poate beneficia copilul tău la telefon/whatsapp: 0730007077.



27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page