top of page

Experienta mea ca SoulKids coach. Interviu cu Sally Forrest

Actualizată în: 15 iun. 2020


1. Cum ti s-a parut trainingul pentru SoulKids Coach?

A fost o experienta revelatoare pentru mine. Au fost cele mai frumoase trei zile pe care le-am petrecut vreodată la un curs de formare. A fost plin de înțelepciune și foarte inspirational. Mi-a schimbat complet perspectiva asupra modului în care obișnuiam să-mi trăiesc viața și cum vedeam oamenii din jurul meu. M-a ajutat să înțeleg unele dintre problemele mele profunde, chiar din copilarie și să le pot gestiona cu intelepciune. M-am descoperit pe mine și calitatile mele. Acum sunt foarte încrezătoare in mine insami și sunt pregatita să-mi urmez pasiunile și visele. Este o experienta care m-a determinat sa aleg calea SoulKids si sa-mi doresc sa ajung in sufletul cat mai multor copii.

2. Care au fost cele mai bune 2 lecții pe care le-ai invatat?

1. Ești creatorul propriei tale realități și vieți.

2. Fericirea este în mintea ta.

3. Cum te simți acum că ești SoulKids coach?

Simt că viața mea s-a schimbat complet. Mă simt foarte recunoscătoare că am învățat atât de multe si ca viata mea s-a imbogatit. Apoi ma simt binecuvantata ca pot duce mai departe toata aceasta invatatura catre copii si ca pot contribui la dezvoltarea si transformarea lor. Cred că nu există o altă experiență mai plină de satisfacții decât aceasta.

4. Cum te-ai simțit după sesiunile de coaching?

La început m-am simțit putin copleșita de toate problemele pe care le-au adus copiii, dar apoi mi-am dat seama că este o experiență minunata și o împlinire sa poti oferi copiilor sens și sa-i vezi cum se deschid si comunica cu tine. Simt că pot face cu adevărat diferența în viața lor și cred că fiecare copil merită să urmeze calea SoulKids către autodescoperire și încredere.

5. Ce feedback au oferit copiii?

Copiii au fost foarte impresionați de faptul că cineva i-a ascultat cu adevarat si ca au discutat despre problemele lor. I-am văzut deschizându-se și vorbind cu energie despre ei înșiși. Le-au plăcut foarte mult poveștile și activitățile și toți au spus că-si doresc sa revina.

6. Ce feedback au oferit părinții?

Părinții au fost, de asemenea, foarte impresionați de conceptele, poveștile și jocurile pe care le-am folosit (în special Modelul Trinității Umane și Modelul Self-Esteem). Au apreciat că copiii lor au fost incantati de ședințele de coaching și că doresc cu nerabdare să continue.

7. Spune cum te simți acum că schimbi vieți.

Când merg în parc sau pe strada și văd atât de mulți părinți care nu-și pot gestiona emoțiile, când privesc fețele copiilor și nu văd niciun zâmbet, mă simt ca un misionar care trebuie să ajungă la cât mai mulți copiii (și părinții) pentru a-i ajuta să învețe cum să aibă o viață mai bună, cum să fie fericiți și să-si recapete zâmbetul. Când văd transformarea la copiii cu care lucrez, știu că aceasta este misiunea mea și o pot face. Voi face tot posibilul pentru a aduce la iveala tot ce este mai bun din fiecare copil. Fiecare copil merită să fie fericit.

8. Care este viziunea ta despre SoulKids în România?

Programele SoulKids sunt mai necesare ca niciodată în România, mai ales că în ultima perioadă a existat un boom al programelor educaționale, dar niciunul nu se concentrează pe copil ca intreg, creând transformări din interior, ajutându-l pe copil să pășească în lume ca individ complet și sigur.

Când ne gândim că viața și munca viitoare vor fi dominate de tehnologii complexe, trebuie să căutăm și acele calități și abilități care fac ființele umane speciale pe care tehnologiile nu le pot reproduce: creativitatea, imaginația, munca în echipă, iubirea, empatia, rezilienta.

Când copiii de astăzi se confruntă cu ispitele, provocările, anxietățile care le afectează bunăstarea și noi, ca părinți, suntem disperați să îi protejăm și să îi pregătim, ce trebuie să facem? Sa hranim acele calități care îi fac pe oameni speciali si care nu sunt învățate la școală.

Să găsim acele programe care scot la suprafata ce-i mai bun in copii, permițându-le să se descopere pe ei înșiși și scopul vieții lor. Aceste programe care ii învață abilitățile esențiale de viață și încurajează înflorirea spiritului uman.

SoulKids este un astfel de program. Ceea ce face SoulKids este unic. Ofera o experienta completa copilului, ajutandu-l sa se inteleaga si sa se dezvolte din interior.

Cred că fiecare copil din România ar trebui să beneficieze de o astfel experiența care schimba vieti.

Cred că noua echipă SoulKids din Romania din care fac parte poate face cu adevărat diferența în viața copiilor români.

Este o călătorie lungă, dar stiu ca vom primi recompense minunate coordonandu-ne, lucrand impreuna si ajungand la cat mai multi copii. Motto-ul nostru este : one team, one voice, one child at a time.

Experiența SoulKids este specială și unică. Copiii învață lecții de viață extraordinare prin povești simple, dar puternice și activități distractive. Zâmbetele, râsul și fericirea de pe fata copiilor în timpul sesiunilor SoulKids sunt de nepretuit. Este o recompensă minunată și recomand tuturor părinților să incerce această experienta pentru a vedea o diferență în copiii lor și în viața lor.


7 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page